BusPlus nagrađen na sajmu u Parizu

Izvor: Studio B, 12.Nov.2012, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BusPlus nagrađen na sajmu u Parizu

Na sajmu informacione tehnologije u Parizu, uređaj ugrađen u kabine vozača gradskog prevoza u Beogradu od ukupno 473 prijavljena resenja ušao je među tri najinovativnija u kategoriji javni prevoz, saopštio je BusPlus.

U BusPlusu navode da je uređaj koji je ostvario svetski priznat uspeh posebno napravljen za vozila gradskog prevoza u Beogradu i da su izuzetno ponosni što je proizvod koji se koristi u njihovom sistemu prepoznat kao jedan od najinovativnijih u svetu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BusPlus među najinovativnijima u svetu

Izvor: ITBox.rs, 13.Nov.2012, 10:09

Izvor: Tanjug Na sajmu informacione tehnologije “Cartes” u Parizu uređaj ugrađen u kabine vozača gradskog prevoza u Beogradu ušao je među tri najinovativnija rešenja u kategoriji javni prevoz, saopštio je danas BusPlus. Kako je navedeno,…The post BusPlus među najinovativnijima u svetu appeared...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.