Branka Sovrlić otkriva kako je zaradila za tri stana, vilu, restorane, ali ostaje doživotna patnja za ovim…

Izvor: 011vodič.com, 24.Feb.2021, 11:34

Branka Sovrlić otkriva kako je zaradila za tri stana, vilu, restorane, ali ostaje doživotna patnja za ovim…

Pevačica Branka Sovrlić ima 64 godine, a čini se da joj godine ne mogu ništa. Ona ima imovinu u Sarajevu i u Beogradu: tri stana, vilu na Ilidži i dva restorana, a sada je otkrila kako je uspela da stvori ovakvo bogatstvo.
– Živim normalan život, bez poroka, samim tim sam mogla da imam više. Zarađivala sam i ulagala u ono što volim – stilski nameštaj. Živela sam i u Parizu neko vreme, uvek sam obraćala pažnju na te detalje, volim da sređujem, dekorišem kuću. Obožavam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i cveće, sve sam sama sadila u bašti – rekla je Branka, te navela da je ponosna na sebe što do sad nije imala estetskih operacija.
– Srećna sam što nemam nikakvih hirurških zahvata, sama se i farbam, ni na to ne trošim pare – rekla je pevačica.

Pevačica je par puta rekla kako joj je jedino žao u životu što se ona i njen suprug nisu ostvarili kao roditelji, a sada je progovorila i o tome da li će deca od njenog brata jednog dana naslediti njenu imovinu.
– Ne znam, imaju i njegova deca i unučići dosta, ne brinem se, videćemo – navela je Branka Sovrlić za “Objektiv”.

Comments comments


The post Branka Sovrlić otkriva kako je zaradila za tri stana, vilu, restorane, ali ostaje doživotna patnja za ovim… appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.