Bonusi i procenti:  Mnogi sa nestrpljenjem čekaju Drakslerov transfer

Izvor: MozzartSport.com, 23.Dec.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonusi i procenti: Mnogi sa nestrpljenjem čekaju Drakslerov transfer

Nemac bi u petak trebalo da potpiše za Pari Sen Žermen

Francuska i nemačka štampa su juče na sva zvona najavili mega transfer Julijana Drakslera u Pari Sen Žermen, a u Volfzburgu s nestrpljenjem čekaju da se reše „trule jabuke“. Volfzburg je juče u popodnevnim časovima pristao na sumu od 36.000.000 evra za obeštećenje. Pristanak je dao i Draksler koji se u petak očekuje u Parizu na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << potpisu ugovora.

Osim ako Arsenal u "minut do 12" ne iskoči sa nekom ogromnom ponudom, nema više nikakvih prepreka za transfer. Drakslerov paraf na ugovor sa Svecima, sa nestrpljenjem čekaju i u Šalkeu. Klub iz Gelzenkirhena ima osigurane procente, zagarantovane ugovorom od pre godinu i po dana kada ga je prodao u Volfzburg. Kraljevsko-plavima ide nešto više od pet procenata od Drakslerove prodaje. Tačnije, za njegov prelazak u PSŽ, Šalke će inkasirati 7.000.000 evra.

Takođe, Volfzburg je dogovorio i novac od eventualnih bonusa. Ako se Draksler pokaže u pravom svetlu na Parku prinčeva, Vukovi će zaraditi dodatnih 5.000.000 evra kroz bonuse.

Svi sa nestrpljenjem čekaju Drakslerov transfer, a verovatno i on. U Parizu će zarađivati 9.000.000 evra godišnje, umesto sadašnjih 4.500.000 evra po sezoni koje imao u Volfzburgu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.