Bob Sinkler na rođendanu Pinka

Izvor: NaDlanu.com, 27.Sep.2011, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bob Sinkler na rođendanu "Pinka"

Nakon što je raspametio publiku u Bariju i Parizu i održao neverovatne nastupe na Ibici, Bob Sinkler će biti gost Beograda 30. septembra. Tačnije, čuveni di-džej dolazi na veliku proslavu koju organizuje Željko Mitrović povodom 17 godina "Pinka".

Prijateljstvo di-džeja i vlasnika „Pinka“ traje već nekoliko godina, a gostovanje je dogovoreno još dok se Mitrović oporavljao u klinici u Flensburgu.Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nego što je Sinkler otišao u Dubai na svoju turneju po Bliskom istoku 16. januara, posetio je vlasnika „Pinka“, koji se nalazio u Flensburgu. Susret dva prijatelja protekao je u prijatnom ćaskanju, vezanom uglavnom za muziku i evociranje uspomena na dobra stara vremena u Kanu, piše "Blic".Na rastanku su se dogovorili da kada Željko izađe iz bolnice, naprave žurku za pamćenje u Beogradu, na kojoj će goste zabavljati upravo slavni disk-džokej. Vreme za to je došlo i žurka će se desiti za par dana, o čemu je Sinkler obavestio i fanove na svom sajtu.Osim što pušta muziku, Sinkler je i producent i vlasnik izdavčke kuće "Yellow Productions“. Prvi veliki svetski hit imao je 2005, a reč je o pesmi "Love Generation“.Sve spremno za slavlje- Želim da sa gostima proslavim dve važne stvari na zabavi u Šimanovcima 30. septembra. Prva je 17. rođendan televizije, a drugi je fantastičan rezultat koji smo postigli s novom jesenjom šemom - kaže za "Blic" raspoloženi Željko Mitrović.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.