Izvor: RTS, 18.Avg.2020, 18:30

Bivši pariski funkcioner optužen da je silovao maloletnika

Javni tužilac Pariza otvorio je preliminarnu istragu protiv bivšeg zamenika gradonačelnika Kristofa Žerara zbog sumnje da je silovao maloletno lice.
Istraga je otvorena nakon pisanja Njujork tajmsa pre dva dana o navodnom slučaju, prenosi Rojters.
Advokatkinja Žerara Delfin Meile izjavila je da je istraga pokrenuta nakon medijskog pritiska, kao i da će Žerar podneti tužbu za klevetu.
Njujork tajms >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << objavio je pre dva dana priču Tunišanina koji je kazao da ga je Žerar primorao na seksualne odnose kada je imao 16 godina.
Kako se navodi, istraga će utvrditi da li se navodni čin desio suviše davno da bi uopšte bio razmatran.
Žerar je prošlog meseca podneo ostavku a mesto zamenika gradobnačelnika zbog afere koja se digla zbog njegovih komentara o jednoj knjizi koja se bavila pedofilijom.
 
Pogledaj vesti o: Pariz,   Nju Jork

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.