Biševac i saigrači zapevali himnu Pari Sen Žermena, Anćeloti držao tercu /video/

Izvor: Blic, 25.Mar.2012, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac i saigrači zapevali himnu Pari Sen Žermena, Anćeloti držao tercu /video/

Fudbaleri Pari Sen Žermena su se u pauzi između svojih obaveza na terenu obreli u muzičkom studiju gde su snimili svoju verziju himne kluba.

Pored srpskog reprezentativca Milana Biševca i njegovih saigrača iz PSŽ-a, pevanju se priključio i trener pariske ekipe Karlo Anćeloti, a kako je sve to izgledalo - pogledajte u video priliogu.

Povezane vesti: Biševac: Došao sam u PSŽ da bih osvajao trofeje

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kad zapevaju Biševac i Ančeloti...

Izvor: B92, 26.Mar.2012, 01:10

Fudbaleri i stručni štab Pari Sent Žermena snimili su klupsku himnu pod imenom "Allez Paris Saint-Germain"...Svoj dar za pevanje prikazao je i srpski reprezentativac Milan Biševac, ali i trener Karlo Ančeloti...Parski tim ipak nije uspeo da završi vikend dobrom raspoloženju pošto je remizirao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.