Birački spiskovi: Hoće li preminulima i dalje stizati pozivi za glasanje

Izvor: Danas, 11.Sep.2019, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Birački spiskovi: Hoće li preminulima i dalje stizati pozivi za glasanje

ERMAL METABirački spiskovi gotovo praktično su automatizovani 2019. godine, ali su problem raniji podaci, objašnjavaju iz CRTA Anka J. je preminula u Parizu pre sedam godina, a njena porodica u Beogradu i dalje dobija birački listić sa njenim imenom. „Naša tetka je otišla u Francusku pre 30 godina i tamo je i preminula, ali mi […] Članak Birački spiskovi: Hoće li preminulima i dalje stizati pozivi za glasanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četrnaest vazdušnih napada na Varšavu

Izvor: Danas, 11.Sep.2019

Šef štaba Varšavskog granizona pukovnik Lipinski odrzao je noćas u 22:30 časova govor na varšavskom radiju i rekao između ostaloga: “Varšava je preživela jedan težak dan. Od 5 časova izjutra neprijateljska avijacija vršila je učestale napade. Prilikom prvog napada iz vazduha, naša kontraavionska...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.