Izvor: Danas, 18.Jan.2022, 19:13

Beogradski festival mozaika III

Beogradski festival mozaika se po treći put održava u Beogradu. Otvoren se večeras u Kući legata i trajaće do 9. februara. Autor i organizator Festivala je Petar Vujošević. Prvi put je održan 2016, pa 2018. U međuvremenu  je predstavljen u Kulturnom centru Srbije u Parizu izborom od dvadeset pet mozaika i na izložbi Balkanski mostovi u Plovdivu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Beogradski festival mozaika III

Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Jan.2022, 10:23

Od 18. januara do 9. februara 2022. u Kući legata (Knez Mihailova 46) Petar Vujošević organizuje Beogradski festival mozaika III. Prvi put je održan 2016. godine, a zatim 2018. U međuvremenu je priređen i u Kulturnom centru Srbije u Parizu, a predstavljen je i izborom od dvadeset pet mozaika i...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.