Bele haljine koje će osvežiti proleće 2024: 10 modela koje možete naći u svom gradu!

Izvor: Piplmetar.rs, 26.Feb.2024, 12:30

Bele haljine koje će osvežiti proleće 2024: 10 modela koje možete naći u svom gradu!

Bele haljine će vladati proleća 2024. a vi vam otkrivamo 10 modela koji su šik, otmeni i na dohvat ruke!
Bela haljina je bezvremenski klasik, bez obzira na godišnje doba. Savršena i za kancelariju i za zabavu, ispostavilo se da je stilski džoker! Baš kao i njena tamnija sestra, little black dress, ona je postala komad bez koga nijedna kapsula nije kompletna. Bela haljina jednako dobro izgleda u pletenoj verziji, uz visoke čizme, kao i u proleće sa baletankama i lakšim sakoima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ili čak u sred najtoplijeg leta uz sandale na kašiće.
Pariz, London, Milano, Kopenhagen ili Njujork, svi oni potvrđuju efekat i moć bele haljine. Stoga, motivisane nedavnim jesensko-zimskim Nedeljama mode i neumitnim približavanjem proleća, rešile smo da za vas nađemo najmodernije bele haljine koje su vam na dohvat ruke – dostupne u Srbiji. 
Neumorna potraga koja nas je navela da pronađemo najlepše bele haljine iz Zare ili najženstvenije klasike iz Mone, rezultirala je ovom listom. 
Klasična haljina dugih rukava Savršeni detalj na pojasu učiniće ga tanjim a figuru vitkijom. Idealan klasičan komad koji može i u kancelariju i na prolećno venčanje.
Košulja haljina Još jedan idealan izbor za nesavršene figure! Lagana, razigrana, odličan izbor ako ste u pedesetim. Kombinujte sa širokim kožnim kaišem. 
Mini haljina A sada izbor za one sa savršenom linijom! Moderna mini haljina jednostavnog kroja je ultimativni modni izbor. 
Bela haljina bez ramena Bardo izrez, odnosno majice i haljine bez ramena glavni su trend za proleće 2024. 
Midi haljina sa pojasom Bela haljina sa upadljivim džepovima i dugmićima savršena je za kancelarijska sirena stil. Ženstvene i kada idemo na posao. 
Trikotažna bela haljina Pletene haljine su neophodne u svakoj prelaznoj sezoni. Ova jednostavna bela haljina lako se uklapa i stilizuje. 
Blejzer haljina bez ramena Savršen spoj nekoliko mini trendova koji haraju mrežama proleća 2024. 
Romantična bela haljinica Boho stil je još jedan od povratničkih trendova koje volimo ove godine. Omogućava nam da se osećamo udobno i ženstveno istovremeno. 
Uska haljina bez ramena Još jedna varijanta off shoulder modnog talasa – sofisticirana uska midi haljina sa naborima. 
Haljina bez rukava Nakon perioda oversajz odeće i širokih i dugih krojeva, mini i pripijena odeća se definitivno vraćaju. 
Viorel kurnosov/gettyimages
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.