Bed Blu Bojsi u bajboku

Izvor: Press, 09.Nov.2012, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bed Blu Bojsi u bajboku"

Trojicu Dinamovih navijača, Bed blu Bojs, francuski sud je osudio na četiri meseca zatvora i zabranio im put u Pariz i okolinu na pet godina, javlja AFP.

Oni su uhapšeni u ponedeljak u Parizu nakon sukoba s navijačima tima Pariz Sen Žermen, dan uoči utakmice Lige prvaka koju je Dinamo Zagreb igrao protiv ovog tima.

Sud je kaznio i trojicu navijača francuskog tima novčanim kaznama u iznosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od 800 do 1.000 evra.

U neredima, koji su izbili nešto pre ponoći u blizini Trga Bastilja, ukupno su uhapšene 24 osobe, dok je jedan hrvatski navijač pretrpio teške ozlede, saopštila je policija u Parizu, prenose mediji u Zagrebu.

U četvrtak, sud u Parizu je, u obrazloženju presude, ocenio da su hrvatski navijači "na utakmicu došli samo zbog tuče".

Jedan od navijača je došao sa štakom, drugi je nosio pendrek, dok je treći omotao remen oko šake, naveo je sud.

Navijači su se branili da su u Parizu došli turistički i da ne pripadaju ni jednoj navijačkoj grupi.

Sud je trojici Bojsa zabranio put u Pariz i okolinu na pet godina.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zatvor i zabrana ulaska u Francusku za "Bed Blu Bojse"

Izvor: Sportal.rs, 09.Nov.2012

Tuča navijača Pari Sen Žermena i zagrebačkog Dinama dobila je epilog. Zbog incidenata u Parizu uoči utakmice Lige šampiona francuski sud je izrekao višemesečne zatvorske kazne Hrvatima, kao i zabranu ulaska u Francusku u narednih pet godina.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.