Barsa dobila prvo letnje pojačanje, ili će ih ispaliti kao dvojica prethodnika?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa dobila prvo letnje pojačanje, ili će ih "ispaliti" kao dvojica prethodnika?

Navodno je posle misije Abidala i Pepa Segure sve dogovoreno, ovo će imati posledice i na druge transfere. Bojazan postoji, sećate se kako su prošli u prethodna dva slučaja kada su im igrači dali reč?

Kako piše "Mundo Deportivo", Barsa zna prvo pojačanje na leto. U pitanju je Adrijen Rabio, francuski fudbaler kome ističe ugovor sa PSŽ. Mama, koja mu je menadžer je odbila ponudu Parižana, a izgleda da je dogovoren transfer u Barselonu.

Abidal i Pep Segura su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bili u Parizu, dogovorili transfer, ostali su finansijski detalji, međutim Rabio je prekinuo pregovore sa ostalim klubovima, izgleda da je prelomio.

Jasno je i da Juve i Inter ne mogu da plate koliko Španci u ovom trenutku, ali u Barseloni su oprezni.

Poslednja dva transfera koja su izgledala dogovorena, onaj Antoana Grizmana, kao i ranije Sebaljosa iz Betisa nisu ostvareni, iako su igrači dali reč i prihvatili uslove.

Naime, Grizman je ostao u Atletiku, svoju verziju izneo je juče, dok je Sebajos rekao predsedniku Barse da će iz Betisa otići samo u Barselonu, a onda je Real platio klauzulu i talentovani vezista završio u Madridu.

Da li dolazao Rabioa znači odustajanje od Frenkija De Jonga?

Čini se da je tako jer Barselona neće platiti više od 50 miliona evra za Holanđanina, a Siti i Junajted su spremni da ulože veći novac i privole Ajaks, odnosno Marka Overmarsa na pregovore.

Slična je situacija sa De Lihtom, drugim igračem "Kopljanika" koji je takođe želja Katalonaca, ali ne žele da rade sa Rajolom, a kontroverzni menadžer gura transfer talentovanog defanzivca u Juventus.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.