Balić: Svodi se na nas i Francuze

Izvor: B92, 06.Jan.2011, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balić: "Svodi se na nas i Francuze"

Najbolji rukometaš reprezentacije Hrvatske Ivano Balić kaže da njegovi saigrači i on ne osećaju pritisak pred Svetsko prvenstvo u Švedskoj (13-30. januara).

"Uvek ima šest-sedam reprezentacija koje konkurišu za titulu, ali na kraju se nekako svede na Hrvatsku i Francusku".

Ne bi bilo loše da opet bude tako. Mi znamo koje su naše kvaliteti, znamo da se borimo, u glavama smo isti od 2003. godine (kada je osvojeno SP). Ne osećamo neki pritisak".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
'Vatreni’ će osmog i devetog januara odigrati pripremni turnir u Parizu, na kojem će učestvovati još Francuzi, Južna Koreja i Argentina.

"U Francuskoj nam je prvo i najvažnije da se niko ne povredi a zatim nam je važno da isprobamo neke stvari koje smo vežbali na terenu, rezultat nije toliko važan”.

Očekivanja od turnira u prestonici Francuske izneo je i Vedran Zrnić, desno krilo Hrvatske.

"Svi smo u igračkoj formi jer smo u konstantnom trenažnom procesu u svojim klubovima, ali još nismo došli do željenog nivoa uigranosti u reprezentaciji. Videćemo kako funkcionišemo, posle ćemo videti i snimke, uočiti greške itd. Na Svetskom prvenstvu ćemo, siguran sam, iz utakmice u utakmicu dizati formu".

Reprezentacija Hrvatske prvu utakmicu igra 14. januara sa Rumunijom, a duel Srbije i zapadnog suseda na programu je pet dana kasnije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Balić ne veruje u Srbiju

Izvor: S media, 06.Jan.2011

U mislima najboljeg rukometaša sveta, Hrvata Ivana Balića pred Svetsko prvenstvo u Švedskoj nema mesta za Srbiju...Centralni bek "vatrenih" smatra da će se samo dve selekcije boriti za titulu šampiona planete, koju brane baš Hrvati...Od meča sa Rusima sakupljeno 250.000 dinara..Ćiro: Robi, Tadić...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.