BUBALO SE KRIJE IZA SINA

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUBALO SE KRIJE IZA SINA

BEOGRAD - Munjevit uspeh ili munjevita neistina? Predrag Bubalo, koji u strogom centru grada upravo zida luksuzni dvoetažni stan od 170 kvadrata, tvrdi da je investitor njegov sin Igor (27), koji živi i radi u Francuskoj (?!).

BEOGRAD - Munjevit uspeh ili munjevita neistina?

Predrag Bubalo, koji u strogom centru grada upravo zida luksuzni dvoetažni stan od 170 kvadrata, tvrdi da je investitor njegov sin Igor (27), koji živi i radi u Francuskoj (?!).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
S obzirom na to da su do pre dve-tri godine i Bubalo i njegova supruga Radmila tvrdili da finansiraju boravak svoje dece Igora i Tamare u Parizu, postavlja se pitanje kojim je to poslom Bubalo junior u međuvremenu počeo da se bavi kad je mogao sebi da priušti ono o čemu 99 odsto njegovih vršnjaka može samo da sanja.

Ono što je jasno jeste da se Igor Bubalo nigde ne pominje u zvaničnoj dokumentaciji koja prati radove na vrhu zgrade u Ulici Vuka Karadžića 2. Svuda je to njegova majka Radmila, koja na ovoj adresi ima uknjiženo vlasništvo nad tri stana, tj. mansarde, od ukupno 37 kvadratnih metara. Upravo ona je najčešće na gradilištu, što je Kurir uspeo i da ovekoveči.

Iako su ovi stanovi kupljeni pre više od četiri godine, Bubalova je na suđenju koje je po njenoj tužbi i tužbi njenog supruga Predraga vođeno u Subotici protiv urednika nedeljnika Standard pre dve godine (24. jula 2009) doslovno izjavila: „Posedujemo stan u Bulevaru Zorana Đinđića 83. To je jedini stan koji posedujemo! Moj suprug poseduje i porodičnu kuću u Kikindi, s tim da je tu suvlasnik.“

S druge strane, na ročištu održanom pre nešto više od mesec dana (9. septembra 2011) Predrag Bubalo je tvrdio da je mansarde u Ulici Vuka Karadžića kupio pre pet-šest godina, te da je reč o neuslovnim „golubarnicima“ u kojima ne može da se živi!

Zanimljivo je i kako se Radmila Bubalo pravdala kad je njen muž uhvaćen da koristi službeni stan u Gospodar Jevremovoj ulici iako u vlasništvu ima četvorosoban stan kod Beogradske arene.

- Početkom 2006. kupljen je stan u Bulevaru Zorana Đinđića i stajao je tako, čekali smo priliku da ga renoviramo. Inače, stan je bio nov, pre nas niko u njemu nije stanovao. Stan nismo osposobili jer smo ga kupili na kredit, a imali smo dvoje dece u Parizu koje smo finansirali, jer su bili na studijama, a nismo imali novca da renoviramo stan i kupimo nameštaj - izjavila je Radmila Bubalo.

Bubalovi su se konačno preselili u taj stan 27. avgusta 2008, posle velike prašine koja se podigla u javnosti.

Šta sve ima Radmila Bubalo

Radmila Bubalo tvrdi da ima vlasništvo u dve firme, kikindskoj „Agrotehni“ i preduzeću za izgradnju puteva „Graditelj“, koju je, kako kaže, kupila u vreme dok je njen muž bio ministar (izjava u sudu 24. septembra 2009).

Zavod: Dali smo saglasnost

Kurir je juče dobio potvrdu iz Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture da je Radmila Bubalo dobila saglasnost da zida u Ulici Vuka Karadžića 2.

„Na zahtev Radmile Bubalo data je saglasnost na projekat za radove na adaptaciji i rekonstrukciji potkrovlja“, navodi se u dopisu .

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ODAKLE PARE BUBALU - TAJNA!

Izvor: Kurir, 19.Okt.2011, 08:02

BEOGRAD - Pitanja bez odgovora. Predrag Bubalo (57), bivši ministar u Koštuničinoj vladi, odbio je svaki dalji razgovor za Kurir posle našeg otkrića da u centru Beograda zida stambeni prostor sa više od 170 kvadrata! Tako smo ostali uskraćeni za informaciju o tome kojim se poslom bavi njegov sin...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.