BOLI GLAVA OD CIFARA: Mbape za NEVEROVATNU sumu PREŠAO u redove BOGATOG kluba! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLI GLAVA OD CIFARA: Mbape za NEVEROVATNU sumu PREŠAO u redove BOGATOG kluba! (FOTO)

Oboren još jedan rekord.

Kilijan Mbape novi je igrač Pari Sen Žermena! To je definitivna odluka čelnika Monaka i Svetaca, koji će za prelazak osamnaestogodišnje zvezde evropskog tržišta platiti Kneževima basnoslovnih 145 miliona evra!

To je drugi najplaćeniji transfer u istoriji fudbala, posle kupovine Nejmara iz Barselone, za koga su Šeici iz Pariza izdvojili takođe neverovatnih 222.000.000 evropskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novčanica! Tinejdžer koji je zaludeo Evropu ovog leta, potpisaće ugovor do 2022. godine.

VELIKA ČAST: Milorad Mažić sudiće jedan od derbija u kvalifikacijama za SP u Rusiji (FOTO)

PREKIPELO MU: Superligaš OSTAO bez PREDSEDNIKA! (VIDEO)

Paris Saint-Germain are thrilled to announce the signing of Kylian Mbappé! 👊 #BienvenueKylian pic.twitter.com/dOLX2YpP7x

— PSG English (@PSG_English) August 31, 2017

REVOLUCIJA: Trava se menja, ali na „Marakani“ se dešavaju još krupnije promene! Ovo će biti Zvezdin ponos za Ligu Evrope!

Reprezentativac Francuske će, međutim, preći na Park Prinčeva za sada na pozajmicu, a kada bude istekla, PSŽ će Monaku uplatiti kompletan iznos na novo pojačanje. Da će polufinalista Lige šampiona dobro profitirati govori i činjenica da će im od bonusa pripasti još 35.000.000 evra, pa bi ceo posao mogao da im donese 180.000.000 evra.

Mbape će u rodnom gradu zarađivati čak 15 miliona evra godišnje, a mladi fudbaler nije krio želju da se vrati u francusku prestonicu i zaigra u PSŽ, koji sada ima paklen trio u napadu, pošto uz Kilijana i Neimara za Svece sjajno igra i Edison Kavani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.