Aznavur izašao iz bolnice

Izvor: Beta, 15.Okt.2014, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aznavur izašao iz bolnice

PARIZ, 15. oktobra 2014. (Beta-AFP) - Francuski pevač Šarl Aznavur (90) izašao je u sredu iz bolnice i nastaviće sa radom, odnosno održati koncert planiran za 22. novembar u Antverpenu, saopštio je njegov predstavnik za štampu čime je potvrdio takvu inforamciju RTL.

Francuski pevač jermenskog porekla hospitalizovan je 10. oktobra u Ženevi zbog upale.

Aznavur je nedavno imao niz koncerata povodom 90. rodjendana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << uključujući tri koncerta u SAD i Kanadi u septembru i jeda u Moskvi 3. oktobra.

Izuzetno je vitalan za svoje godine, ali u poslednje vreme na sceni ima stolicu da bi se povremeno odmorio.

On je 2006. godine počeo oproštajnu karijeru koja još traje, a rekao je da će poslednji koncert održati 2024. godine: "Odredio sam datum. Biće to 22. maj 2024. godine kada ću napuniti 100 godina", rekao je u jednoj prilici.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Aznavur izašao iz bolnice

Izvor: Blic, 15.Okt.2014

Francuski pevač Šarl Aznavur (90) izašao je u sredu iz bolnice i nastaviće sa radom, odnosno održati koncert planiran za 22. novembar u Antverpenu, saopštio je njegov predstavnik za štampu čime je potvrdio takvu inforamciju RTL...Francuski pevač jermenskog porekla hospitalizovan je 10. oktobra...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.