Avion „Er fransa“ udario u most

Izvor: Glas javnosti, 12.Jun.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion „Er fransa“ udario u most

BEOGRAD - Avion francuske kompanije „Er Frans“ na liniji Beograd- Pariz, udario je juče u avio-most, neposredno posle sletanja na pistu aerodroma „Nikola Tesla“. Kako saznajemo, u pitanju je letelica tipa „Erbas 319“, koja je iz Pariza pristigla sa 84 putnika, i koja je posle sletanje imala još jedan let u 12 i 40 na istoj relaciji.

- Avion nije nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa letenjem iz bezbednosnih razloga. Direkcija civilnog vazduhoplovstva je pregledala letelicu, koja će pre ponovnog poletanja sačekati i ekspertizu francuskih avio-stručnjaka. Iako je cela današnja situacija dosta bezazlena, potrudićemo se da budemo sto odsto sigurni u ispravnost i bezbednost letelice - rekla je Jelena Pajić iz predstavništva „Er Fransa“ u Beogradu.

Prema saznanjima Kurira, svi putnici na ovom letu iskrcani su na aerodrom „Nikola Tesla“, bez objašnjenja o tome šta se dogodilo i koliko će morati da čekaju da bi nastavili put. Kako nam je jedan od revoltiranih putnika rekao, umesto planiranog poletanja u 12 i 40, ukrcavanje u druge avione trajalo je i posle 16 časova, a za svo to vreme „Er Frans“ nije obezbedio ni hranu ni piće. Inače, Jelena Pajić je negirala ove navode, tvrdeći da je svaki putnik koji je čekao na let duže od dva sata bio poslužen obrokom.   

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.