Avion Er Srbija iz Pariza vraća građane Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020, 03:03

Avion Er Srbija iz Pariza vraća građane Srbije

Avion Er Srbije će danas iz Pariza vratiti građane Srbije koji žele da se vrate u zemlju, rečeno je Tanjugu u srpskoj aviokompaniji.

Avion A319 bi trebalo da sleti na beogradski aerodrom u popodnevnim časovima.

Reč je o specijalnom letu, ali troškove povratka neće snositi Vlada Srbije već sami građani.

Er Srbija će tokom naredne sedmice organizovati ukupno pet letova za gradove EU kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će građani Srbije, koji žele da se vrate, moći to da urade pre 18. maja kada se uspostavljaju redovne linije Er Srbije za određene destinacije, najavio je ranije ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

U ponedeljak, leti avion za Pariz, u utorak za Frankfurt, u sredu za Beč, a u četvrtak za Frankfurt i u petak za Cirih.

Vlada Srbije je, kako je rekao, od početka epidemije virusa korona, uvođenja vanrednog stanja i zatvaranja granica, vratila u zemlju oko 15.000 ljudi koji su bili zarobljeni na aerodromima, na službenim putovanjima, studente, đake, turiste i da je za njih prevoz bio besplatan.

Er Srbija je, takođe, najavila da će od 18. maja obnoviti u ograničenom obimu redovan putnički saobraćaj, uz povećanje broja letova u okviru reda letenja od 1. juna 2020.

Od 18. maja, biće organizovan ograničen broj letova do aerodroma London Hitrou, Frankfurta, Ciriha i Beča.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.