Anitrend čizme koje Parižanke ne prestaju da nose!

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Nov.2023, 08:31

Anitrend čizme koje Parižanke ne prestaju da nose!

Crne čizme do kolena su ove godine izbačene iz glavnih modnih tokova. Ali, one izgledaju toliko dobro i toliko se lako kombinuju da ih influenserke u Parizu, Londonu i Njujroku i dalje nose. Evo kako
Pitajte bilo koju influenserku, stilistu ili kreatora – svi će se složiti u jednom: crne čizme do kolena su oličenje šika i raznovrsna opcija obuće koju ne treba zanemariti, čak ni onda kada ih sa trona svrgnu neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << novi, uzbudljivi trendovi. Ove elegantne, sofisticirane čizme bez napora spajaju modu sa funkcijom.
Da li su crne čizme do kolena u trendu 2023? Ove godine, moramo priznati da su ove čizme završile u zapećku. Kaubojke, braon čizme od kože, antilop čizme, robusne čizme – svi su nam ovi trendovi uzbudljivi i privlačni. A kako uopšte da pomislite na crnu obuću, kada ste tek počeli da uživate u svom latte kaputu i svim onim espresso kombinacijama?
Pa, ipak, ovakve čizme su i dalje omiljeni antitrend modernim ženama u Parizu, Nujorku i Kopenhagenu – modnim prestonicama sveta!
Kako nositi crne čizme sa potpeticom ove zime? Ne samo da su crne čizme sa potpeticom vanvremenske, one prevazilaze godišnja doba i bez napora dopunjuju različite odevne kombinacije. Njih možete nositi sve do kasnog proleća i početi da ih obuvate već u ranu jesen.
Podjednako dobro izgledaju kada se nose i sa haljinama i sa suknjama, a možete da ih nosite i preko farmerki ili krojenih pantalona. Njihova dužina, do kolena, nudi element drame svakom autfitu. Sama potpetica dodaje osećaj strukture — jednostavno odaberite visinu u kojoj ćete se osećati udobno kada ih budete nosile celog dana. Ako dobro izaberete svoje crne čizme do kolena, to će biti vrlo isplativa investicija. Nosićete ih u kancelariju, koliko i u izlazak sa prijateljima.
Volrider Yurtseven/Pexels
Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.