Izvor: Danas, 24.Jun.2023, 16:42

Anderson odvela košarkašice Srbije u kvalifikacije za Olimpijadu u Parizu

Uspele su košarkašice Srbije da ostvare primarni cilj na Evropskom prvenstvu. Oslonjene na sjajnu Ivon Anderson savladale su Crnu Goru u borbi za plasman od petog do osmog mesta, važnosti učešća u kvalifikacijama za mesto na Olimpijskim igrama u Parizu - 63:58.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Srbije obezbedile kvalifikacije za OI

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2023

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Ljubljani selekciju Crne Gore sa 63:58 (19:16, 19:15, 15:12, 10:15), u meču za plasman od petog do osmog mesta na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbija ide u kvalifikacije za Olimpijske igre: Košarkašice pobedile Crnu Goru

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Jun.2023

Naše košarkašice su uspele da izbore plasman među 6 najboljih reprezentacija na Evropskom prvenstvu Uspele su! Uprkos mnogim problemima u igri srpske košarkašice su ostvarile glavni cilj na Evropskom prvenstvu i izborile plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre u Parizu sledeće godine. U...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.