Amerikanka ŠOKIRANA IZGLEDOM muškaraca i žena u SRBIJI! Prijatelji kažu da je to normalno, a NIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:43

Amerikanka ŠOKIRANA IZGLEDOM muškaraca i žena u SRBIJI! "Prijatelji kažu da je to normalno, a NIJE!"

Amerikanka ne krije koliko je iznenađena izgledom muškaraca i žena u Srbiji.

Bler je Amerikanka koja je iz Pariza došla u Beograd. Odlučila je da ostane da živi u srpskoj prestonici, jer kako kaže, Beograd ima sve što joj je potrebno. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa tako na TikTok-u redovno objavljuje sadržaj koji je vezan za njen život u Srbiji. Voli da deli iskustva, a najveći utisak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nju ostavio je izgled muškaraca i žena.

Bler je u jednoj od objava naglasila kako ne može da veruje koliko su Srpkinje lepe. "Kada to pomenem mojim drugarima iz Srbije, oni se ponašaju normalno, jer su navikli da viđaju vitke i zdrave devojke. Za mene, iako živim već godinu dana u Evropi, to nije normalno", kaže ona.

Da sve bude zanimljivije, Bler kaže da je zbog Srpkinja i sama počela da se sređuje kad ide negde. "Svaki put kad izađem, šminkam se, nosim visoke štikle, lepu haljinu, ali i dalje je jako teško takmičiti se sa ostalim devojkama koje imaju savršene gene", zaključuje Bler, koja se na kraju snimka zapitala: "Kako je moguće da su svi u ovom gradu, i muškarci i žene tako visoki i izgledaju kao modeli?".

Mnogi su u komentarima pisali kako je i Bler prelepa i naglasili da su "jednostavno svi sa Balkana takvi".

"Baš tako izgledaju ljudi sa Balkana", "Genetika, zdrava hrana i idenje peške svuda, ali i ti si takođe veoma lepa", "Srpkinje ne idu ni u prodavnicu prekoputa ako nisu našminkane i dobro obučene", samo su neki od komentara ispod objave koja je privukla pažnju Blerinih pratilaca iz Srbije. Pogledajte snimak:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.