Ambiciozna Viola gleda ka Parizu!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambiciozna "Viola" gleda ka Parizu!

Fiorentina ima velike planove sa novim vlasnikom.

Jedva je ekipa iz Firence minule sezone sačuvala status u Seriji A, početkom leta su dobili novog vlasnika, klub je preuzeo biznismen Roko Komiso.

On želi da vrati "Violu" na staze stare slave, Montela je dobio poverenje uprave, a od pojačanja su u klub stigli Erik Pulgar (Bolonja), Kevin-Princ Boateng (Sasuolo), kao i mladi Aleksa Terzić iz Zvezde.

Na pozajmicu je iz Sasuola stigao i talentovani bek Lirola, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mladi Rikardo Baroni je doveden iz Virtus Entelje, a u klub se vratio i Milan Badelj.

Želja je da se zadrži sjajni Federiko Kjeza, a sada bi i novi levi bek mogao da stigne na "Artemio Franki" i to iz Pari sen Žermena.

Naime, Fiorentina je zainteresovana za povremenog francuskog reprezentativca Lajvina Kurzavu.

Vest Hem i Totenhem su takođe bili zainteresovani za Francuza, ali je prelazni rok u Engleskoj završen.

To stavlja ekipu iz Firence na mesto favorita za potpis 26-godišnjeg defanzivca, čija vrednost se procenjuje na 15 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.