Ambasador: Četvoro Srba povređeno u napadima u Parizu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador: Četvoro Srba povređeno u napadima u Parizu

Četvoro srpskih državljana povređeno je u napadima u Parizu, od kojih je troje zadobilo teže povrede, ali nije u životnoj opasnosti, izjavio je večeras ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić.

Reč je o Acu Pavloviću. Radetu Vasiću, Vladani Popović i Živki Burić, koja zadobila lakše povrede, rekao je ambasador Ristić Tanjugu.

Pavlović i Vasić povređeni su u napadu u restoranu Mekdonalds, u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << blizini stadiona Stad de Frans, na kojem je bila u toku prijateljska utakmica između Nemačke i Francuske.

Ambasador Ristić je rekao da će sutra posetiti povređene koji su smešteni u bolnicu.

Ristić je dodao i da ima naznaka da je još dvoje ili troje srpskih državljana povređeno u napadima, ali da tu informaciju još treba proveriti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Parizu povredjeno četvoro državljana Srbije

Izvor: Beta, 15.Nov.2015

U terorističkim napadima u Parizu povređeno je četvoro državljana Srbije, ali niko od njih nije životno ugrožen, izjavio je za RTS ambasador Srbije u Parizu Rajko Ristić.Teže povređeni su Aco Pavlović, Rade Vasić i Vladana Popović, međutim niko od njih nije životno ugrožen, rekao je ambasador...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.