Ako nekome nije bilo jasno: Evo kako će se tačno Anonimusi boriti protiv ISIS-a

Izvor: B92, 26.Nov.2015, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako nekome nije bilo jasno: Evo kako će se tačno Anonimusi boriti protiv ISIS-a

Ne znamo ni ko su ni koliko ih je, ali tvrde da će uraditi ono što nisu uspele najveće države sveta - da pobede teroriste. Oni su Anonimusi, grupa hakera kojima je za napad na protivnika potreban samo kompjuter i internet.

"Da bismo odbranili naše vrednosti i našu slobodu, pratimo one koji su odgovorni za napad u Parizu. Učinićemo sve što je neophodno da ih zaustavimo. Mi ne opraštamo, mi ne zaboravljamo . Mi smo Anonimusi. Očekujte nas."

A šta će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oni da urade?

“Anonimusi mogu da se bore oružjem koje najbolje poznaju. A to su pre svega računari i sve ono što se naziva sajber ratovanjem”, kaže Ladislav Urošević, sistem administrator.

Sajber rat u ovom slučaju deo scenarija iz Matriksa, već realnost. A tajni plan za uništenje terorista je… Saznajte u prilogu iz naše emisije.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.