Ajfelov toranj otvoren: Nije pronađen sumnjivi ruksak ni sumnjivi muškarac

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2015, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelov toranj otvoren: Nije pronađen sumnjivi ruksak ni sumnjivi muškarac

PARIZ - Ajfelov toranj otvoren je iza podneva, nakon što je od jutra bio blokiran zbog navodno sumnjivog muškarca sa sumnjivim ruksakom. Jedna od najposjećenijih svjetskih atrakcija pretraživala se od ranog jutra, a oko tornja je kružio i helikopter.

Lokalni mediji javljaju kako nakon višesatne potrage nije pronađeno ništa te da je ruksak koji je muškarac nosio podsjećao na onaj padobranski. Stoga se sumnja da je netko želio skočiti s padobranom s Eiffelovog tornja, a ne na terorizam.

Skakanje s visokih građevina nije rijetkost, no često se to izvodi tokom noći kako bi padobranci izbjegli hapšenja, javlja Le Parisien.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.