Agent: Rajkard neće u PSŽ

Izvor: B92, 21.Jun.2013, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agent: Rajkard neće u PSŽ

Agent Franka Rajkarda odbacio je mogućnost da njegov klijent postane novi trener Pari Sen Žermena, koji traži zamenu za Karla Ančelotija.

Ponude iz Pariza su za sada odbili Fabio Kapelo i Andre Vilas-Boaš, dok Peri Overim, agent holandskog stručnjaka ističe da ni on nije zainteresovan za taj posao.

"Projekat u Parizu je fantastičan, mogu da zamislim da je to lep posao za jednog trenera, ali Frank ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da trenira ove godine. Nije važno koji je klub u pitanju, to se neće dogoditi", rekao je Overim.

Rajkard je bez posla od januara, kada je dobio otkaz u nacionalnom timu Saudijske Arabije. Pre toga predvodio je Spartu iz Roterdama, Barselonu i Galatasaraj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.