Izvor: Blic, Beta, 09.Feb.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodromi u Parizu zatvoreni zbog nevremena

Vazdušni saobraćaj biće obustavljen večeras na svim pariskim aerodromima posle upozorenja meteorološke službe da će jako nevreme predveče zahvatiti severnu Francusku, saopštila je francuska agencija za civilnu avijaciju.

Vazdušni saobraćaj biće prekinut od osam uveče u ponedeljak do deset sati u utorak ujutro, navedeno je u saopštenju.

Francuski meteorološki zavod upozorio je danas da će veći deo severne Francuske tokom noći biti pogođen snažnim vetrovima jačine od preko 100 kilometara na sat, a neki naleti vetra će dostići i do 140 kilometara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pariski aerodromi zatvoreni zbog vetra

Izvor: RTS, 09.Feb.2009

Aerodromi u Parizu biće noćas zatvoreni za saobraćaj, jer se meteorolozi najavili jako nevreme praćeno olujnim vetrom. Zbog vetra obustavljen i pomorski saobraćaj...Vazdušni saobraćaj biće obustavljen večeras na svim pariskim aerodromima posle upozorenja meteorološke službe da će jako nevreme...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.