ANJA CREVAR NEMA DILEMU: Ispuniću normu za Igre u Parizu u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 13:04

ANJA CREVAR NEMA DILEMU: Ispuniću normu za Igre u Parizu u Beogradu

U Dohi izmakla medalja.

Mlada srpska plivačica Anja Crevar na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Dohi osvojila je četvrto mesto. Ona je deonicu na 400 metara mešovito isplivala za četiri minuta, 38 sekundi i 93 stotinke, a malo joj je nedostajalo da uzme odličje, ali i olimpijsku normu, a već je na OI nastupala u Riju i Tokiju.

- Polako, sve ide kako treba. Imala sam nesreću da su se trke odvijale u stazama sa spoljnih strana, tako da nisam bila u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnosti da ih vidim i da kontrolišem trku. Bože moj, biće, norma je blizu i to će se desiti - rekla je Crevar za RTS.

- Vratila sam se treneru sa kojim sam postigla najveće uspehe u karijeri - Marku Spasovu. On mi piše program. Sebastijan Higl to sprovodi na Košutnjaku. Verujem da će dati još bolje rezultate" -kaže Crevar.

Već od 10. do 23. juna u Beogradu se održava Evropsko prvenstvo, gde je najavila normu.

- Da li ću uspeti pre toga... Ja ću se potruditi, ali imamo ciljana takmičenja, biće par kontrolinih. Ne znam da li će tu biti norma, nadam se iskreno, ali biće u Beogradu sigurno - istakla je Anja Crevar.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.