ANGELINI JE MALO NEDOSTAJALO ZA MEDALJU: Baš sam što se kaže rušila čarapom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 00:36

ANGELINI JE MALO NEDOSTAJALO ZA MEDALJU: Baš sam što se kaže rušila čarapom

Očekuje se pravi skok u Parizu.

Srpska atletičarka Angelina Topić nije uspela da osvoji medalju na Svetskom prvenstvu u dvorani. Na takmičenju u Glazgovu preskočila je 192 centimetra, a zatim rušila letvicu na 195 i 197 centimetara. To je bilo dovoljno tek za petu poziciju u finalu, ali pravu Angelinu ćemo videti u Parizu na Olimpijskim igrama što je i cilj za ovu godinu.

Jako malo je falilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da preskoči 197 centimetara što je i njen rekord i verovatno bi joj i donelo medalju, ali je pred njom svakako još mnogo velikih izazova.

- Utisci su okej, šta da kažem, jednostavno mora da se slegne još malo iz razloga što je skok uvis brutalna disciplina, išli smo zaista na sve ili ništa. Imala sam dosta problema sa zaletom zato što jer imam dugačak zalet koji se nije poklopio sa ovom dvoranom, dužina sa koje se zalećem je bila kratka za mene. Morala sam da krećem iz druge, treće staze, pa sam sam morala da idem iz nagiba i tu sam morala da se snađem i trke su tekle tako kako su tekle.

Dodala je da nije bilo sreće i da se išlo na sve ili ništa.

- Dok se takmičim, dok skačem nekako mozak pošaljem na pašu, tako da sada nisam mnogo rečita. Jednostavno nisam imala sreće. Kao što ste videli propustila sam visinu 195 i stavila sam odmah na visinu svog rekorda i... Mislim videćete snimak, baš sam što se kaže rušila čarapom. Išli smo na to ili ću biti treća ili peta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.