AMERIKANKA SILOVANA U JAVNOM TOALETU U CENTRU GRADA: Napadač negirao i rekao da je žena pristala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2022, 21:25

AMERIKANKA SILOVANA U JAVNOM TOALETU U CENTRU GRADA: Napadač negirao i rekao da je žena pristala!

Nakon što je dala iskaz policiji ona i njen partner vratili su se u SAD

Gardijan piše o slučaju sillovanja američke turistkinje u Parizu i navodi da se to dogodilo u javnom toaletu u centru Pariza, a za silovanje je optužen 23-godišnji muškarac. Amerikanka je napadnuta u srcu turističkog kvarta francuske prestonice pored Sene, prenosi Gardijan.

Dodaje se da je protiv muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podignuta optužnica i određen pritvor, a slučaj je izazvao šok u prometnoj oblasti pored reke koja se smatrala bezbednom. Navodi se da je žena (27) izašla u subotu sa svojim partnerom, a sat nakon ponoći svratila je u javni toalet u blizini mosta Luj-Filip u četvrtom arondismanu, koji se smatra bezbednim.

Lokalni list Le Parizien objavio je da je partner čekao ženu, ali je postao zabrinut jer je dugo nije bilo, a kada je prišao je toaletu, čuo je plač i video da je napadnuta. Čuvari su pritekli u pomoć, a policija je ubrzo uhapsila muškarca koji živi u mestu izvan Pariza. U prvim razgovorima u policiji on je negirao silovanje i rekao da je žena pristala. Gardijan napominje da je Amerikanka odmah prebačena u bolnicu, a nakon što je dala iskaz policiji ona i njen partner vratili su se u SAD.

BONUS VIDEO: Bacao bombe i provlačio se kroz rovove - Boris Džonson u nesvakidašnjem izdanju

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.