AJDE JEDNOM, ALI TRI PUTA ZA REDOM! Dara Bubamara napravila urnebesne lapsuse u emisiji uživo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AJDE JEDNOM, ALI TRI PUTA ZA REDOM! Dara Bubamara napravila urnebesne lapsuse u emisiji uživo! (VIDEO)

Nećete moći a da se ne nasmejete.

Dara Bubamara je gostovala u jutarnjem programu i tom prilikom nasmejala mnoge gledaoce. Da li joj je možda bilo previše rano, ili joj je jednostavno opala koncentracija, ali Dara je napravila lapsuse koji će se sigurno prepričavati.

Dok je pričala o jednom neprijatnom iskustvu, čak tri puta je pogrešno izgovorila reč helikopter:

- Pre jedno pet-šest godina sam se vozila hilihopterom iz Pariza. To je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onako bio hilihopter za dvoje. Mogu ti reći da mi nije bilo svejedno, onako... Skontala sam ustvari da mi ne prija hilihopter - ispričala je Dara.

Na 7:12 minutu možete videti kako je to izgledalo:

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.