150.000 evra pravo u džep: Đani na MILIONSKOJ SVADBI ludovao sa gostima, a onda došao i SPECIJALNI GOST

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 10:24

150.000 evra pravo u džep: Đani na MILIONSKOJ SVADBI ludovao sa gostima, a onda došao i SPECIJALNI GOST

No Đani, no parti!

Radiša Trajković Đani i pevačica Jana Todorović imali su pre nekoliko dana zakazanu tezgu u Parizu, gde su uzeli oko 150.000 evra bakšiša!

Naši popularni pevači su išli kod zajedničkog prijatelja koji ih je dobro okitio parama, a milionska svadba okupila je preko 500 zvanica, dok je svaki sto imao pozlaćene dekoracije koje su papreno plaćene.

Đani i Jana stalno idu kod tog prijatelja, to mu je druga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili treća svadba po redu, oni su mu pevači za koje ne štedi ni dinar, a plaćeni su bili i hoteli, odnosno smeštaj. Posle se pridružio i Darko Lazić, koji je na toj svadbi uzeo 2000 evra samo za refren pesme, a sve kad se skupi, ne može da se izbroji bakšiš koji su uzeli zajedno - priča dobro upućen izvor za Republiku.

Đaniju su ruke bile pune novčanica, lepili su mu ih i po licu, a pevač je u jednom trenutku pokušao da otme gostu evre iz ruku, naravno, sve je bila šala.

Srbija Danas/Republika
Pogledaj vesti o: Pariz,   Dinar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.