VIDEO: Izbačen iz stana zbog glasnog gej seksa, a prava istina je...

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Izbačen iz stana zbog glasnog gej seksa, a prava istina je...

Šveđanin Feliks, na Jutjubu poznat kao PewDiePie, najplaćeniji je jutjuber na svetu, a slavu je stekao snimanjem reakcija dok igra video igre. Ova zanimacija donela mu je ogromnu zaradu, ali i ozbiljan problem. Naime, izbačen je iz stana zbog glasnog gej seksa. Ipak, istina je malo drugačija...

Kako je Feliks objasnio,  u stanu ima posebnu sobu za snimanje koja je zvučno izolovana, i dnevnu soba koja nije izolovana i u kojoj snima samo kada je potrebno, što je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sat vremena u toku dana. Međutim, vlasnik zgrade rešio je da ga izbaci zbog galame.

- Da razjasnim. Pravio sam video, stanodavac je mislio da imam gej seks. Onda je došao na vrata i nazvao nas p*****a. Sledećeg dana je stiglo obaveštenje da napustim stan. Hteo sam da se suprostavim, ali sada sam srećan što odlazim. Imam važnije stvari na umu. Dobra vest je da sam adekvatan lik koji bi mogao da pozajmljuje dahtanje u gej pornićima - objasnio je Feliks.

On je takođe istakao da se nikada pre na njega nije žalio i da bi bilo adekvatno da je prvo dobio upozorenje.

Feliks je na Jutjubu obajvio i snimak u kome objašnjava celu ovu situaciju:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.