Vuković: Imamo najtežu grupu i najteži raspored

Izvor: Blic, 29.Mar.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Imamo najtežu grupu i najteži raspored

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je da njegova ekipa ima težak raspored na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i da zato još nije siguran sa kakvom strategijom će igrati.

Srbija će od 6. do 8. aprila učestvovati u Alikanteu na kvalifikacionom olimpijskom turniru sa selekcijama Španije, Poljske i Alžira, a na OI u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Londonu plasiraće se dve najuspešnije reprezentacije.

"Nalazimo se u najtežoj grupi i imamo najteži raspored. Prvu utakmicu igraćemo sa domaćinom Španijom, koja je za mene bila glavni favorit na Evropskom prvenstvu u Srbiji, zatim sa Poljskom, pa sa Alžirom", rekao je Vuković agenciji Beta.

Selektor Srbije je dodao da očekuje da će Poljska doći kompletna sa golmanom Slavomirom Šmalom, koji zbog povrede nije branio na EP.

"Još nismo sigurni sa kakvom strategijom ćemo igrati. Izgleda da ćemo odmah morati da napadnemo Španiju. Ukoliko pobedimo u prve dve utakmice, o trećoj nećemo morati da razmišljamo", rekao je Vuković.

Na pitanje šta misli o poslednjem protivniku, on je odgovorio da je reprezentacija Srbije igrala na prošlom Svetskom prvenstvu 2011. godine u Švedskoj sa selekcijom Alžira i da je "jedva uspela da pobedi".

Reprezentacija Srbije će se u četvrtak uveče okupiti u Beogradu, a u petak putuje u Alikante.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuković: Težak raspored u Alikanteu

Izvor: B92, 29.Mar.2012

Selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković izjavio je da njegova ekipa ima težak raspored na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre...Vuković je doda da zbog toga još nije siguran sa kakvom strategijom će igrati...Srbija će od 6. do 8. aprila učestvovati u Alikanteu na kvalifikacionom olimpijskom...

Nastavak na B92...

Vuković promenio strategiju?

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2012

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je danas da njegova ekipa ima težak raspored na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i da zato još nije siguran sa kakvom strategijom će igrati.

Nastavak na Sportske.net...

Težak raspored u Alikanteu

Izvor: RTS, 29.Mar.2012

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je da njegova ekipa ima težak raspored na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i da zato još nije siguran sa kakvom strategijom će igrati...Srbija će od 6. do 8. aprila učestvovati u Alikanteu na kvalifikacionom olimpijskom...

Nastavak na RTS...

Vuković: Imamo težak raspored u Alikanteu

Izvor: Studio B, 29.Mar.2012

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je da njegova ekipa ima težak raspored na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i da zato još nije siguran sa kakvom strategijom će igrati. ..Srbija će od 6. do 8. aprila učestvovati u Alikanteu na kvalifikacionom olimpijskom...

Nastavak na Studio B...

Okupljanje rukometaša

Izvor: Politika, 29.Mar.2012

Reprezentacija Srbije danas u Alikanteu počinje pripreme za olimpijske kvalifikacije ..Najbolji srpski rukometaši danas se okupljaju u Španiji, u kojoj će od 6. do 8. aprila igrati na kvalifikacionom turniru za odlazak na Olimpijske igre. Selektoru Veselinu Vukoviću na raspolaganju će danas biti...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.