Izvor: Radio 021, 25.Feb.2020, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelena stranka pozvala Zelenovića i Paunovića u "koaliciju za modernu Srbiju"

Predsednik Zelene stranke Zoran Čabradi pozvao je gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića i predsednika opštine Sašu Paunovića, da formiraju koaliciju za, kako je navedeno, bolju, kulturniju i pristojniju Srbiju i da učestvuju i na republičkim izborima.

Čabradi poručuje da se Srbija umorila od političara "koji je 30 godina vuku u blato i uništavaju budućnost pogrešnim idejama".

On poziva Paunovića i Zelenovića da mu se pridruže u koaliciji, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su, kako je naveo, dokazali da imaju kapacitet modernih političara.

"Čeka nas puno posla. Mladima od 16 godina moramo omogućiti pravo glasa, jer oni predstavljaju budućnost Srbije. Isto tako, pijaću vodu moramo zaštititi Ustavom, moramo zaštititi naše reke, naše parkove. Moramo ukinuti zakone koji proglašavaju ugalj, umesto građana, strateškim resursom. Dužni smo da našoj deci obezbedimo čistiji vazduh i zemlju i izborimo se za istinsko pomirenje sa najbližim susedima, da ukinemo kriminal i korupciju, i građanske slobode postavimo kao stub društva i države. Samo tako Srbija može ići napred", zaključio je Čabradi.

Podsetimo da je Nebojša Zelenović odlučio da istupi iz Saveza za Srbiju, koji bojkotuje izbore, i da učestvuje u izbornoj trci, dok Paunović još uvek nije doneo konačnu odluku.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.