Izvor: Radio 021, 30.Avg.2020, 23:00

"Za budućnost Crne Gore": Berlinski zid je pao i u Crnoj Gori

Predstavnik koalicije "Za budućnost Crne Gore" i funkcioner Demokratskog fronta Slaven Radunović izjavio je večeras da se u Crnoj Gori dešavaju važne stvari i da je "berlinski zid pao i u Crnoj Gori".

On je na konferenciji za novinare rekao da na osnovu 182.000 prebrojanih listića njihova koalicija osvojila 36,02 odsto glasova, a DPS 35,8.

"Jedno je sigurno, od danas DPS nije vlast", poručio je Radunović i rekao da se nadaju da će biti jači od DPS, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da Vladu Crne Gore neće moći da formiraju sami, već će morati da zovu i nekog od "prijatelja iz opozicije".

Predstavnici koalicije "Za budućnost Crne Gore" naveli su "da je Crna Gora slobodna i da je Crna Gora posle 45 godina pobedila i da je to pobeda svakog građanina".

Pozvali su predsednika DPS Mila Đukanovića da rezultate prihvati i da prihvati šta je narod odlučio, a na pitanje šta će se desiti ako večeras DPS proglasi pobedu, tvrdili su da se to neće dogoditi jer su rezultati jasni.

Predstavnik koalicije "Mir je naša nacija" Vladimir Pavićević izjavio je da se opozicija vrlo dobro kotira.

"Trendovi su dobri, a to znači da u ovom momentu opozicija stoji zaista dobro, a DPS zaista loše. Možemo reći da opozicija ima istorijsku šansu da razvlasti DPS na svim nivoima i u svim opštinama", rekao je Pavićević.

On je dodao da je DPS "nokautiran" u Nikšiću, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Beranama i Plužanima, a da je u Pljevljima "razoren".

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

"Za budućnost CG": Berlinski zid je pao i u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2020

PODGORICA - U izbornom štabu koalicije "Za budućnost Crne Gore", večeras je saopšteno da su prema njihovim podacima, na 182.000 prebrojanih glasačkih listića, oni osvojili 36,02 odsto glasova, a DPS 35,8 procenata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.