Izvor: Radio 021, 14.Avg.2020, 10:46

Vučić: Dva predloga za vladu, po jednom izbori mogući za godinu i po

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srpskoj naprednoj stranci, čiji je lider, predložiti dva koncepta za formiranje Vlade.

Kako je naveo, prvi je prosta koalicija sa jednom partijom, a drugi neka vrsta koncentracione Vlade, pa da se za godinu i po ide na nove parlamentarne izbore.

"Trenutno sam bliži drugom konceptu", rekao je Vučić na televiziji Pink, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << želeći da kaže o kojoj je partiji reč kada je u pitanju prvi koncept.

On je najavio da će svoj predlog obelodaniti uskoro.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Dva koncepta za buduću vlade

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Avg.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić  je izjavio u petak, 14. avgusta,  u vezi sa formiranjem buduće vlade Srbije - koja će, kako je ranije navodio, biti formirana pre zakonskog roka - da bi pre svega predložio svojoj Srpskoj naprednoj stranci (SNS) dva koncepta. Prvi, kojem je, kako je naveo,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

VUČIĆ ZA PINK: Postoje dva koncepta o novom sastavu Vlade, ja sam više za prvi, ali još ćemo da vidimo

Izvor: Press, 14.Avg.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas u "Novom jutru" na TV Pink i tom prilikom govorio o svim aktuelnim temama. . Foto:pink. Vučić je govoreći o sastavu nove Vlade rekao da razmišlja o dva koncepta po...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.