Izvor: Radio 021, 06.Mar.2021, 19:37

VIDEO: Kamion novosadskih registarskih tablica napravio saobraćajni haos u Istanbulu

Kamion novosadskih registarskih tablica zaglavio se u istanbulskom kvartu Uskudar, poznatom po uskim ulicama.

Turska agencija "Anadolija" prenosi da je kamiondžiju prevarila navigacija.

Fascinantno je da je vozač uopšte uspeo da se provuče do dela gde se zaglavio, jer su ulice malo šire od kamiona koji je vozio, piše RTS. Ipak, na jednom skretanju više nije mogao da manevriše, a zbog prikolice nije bilo moguće da se vrati.

Kamion je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << manju štetu na okolnim zgradama, a lokalni stanovnici pozvali su policiju. Policija je morala da doveze kran da bi ga uklonila, a uz pomoć vozača prikolica je prethodno morala da bude otkačena.

Kamion je uspeo da se privuče dalje sam, ali je prikolica do noći ostala u uskoj ulici, a uklonjena je satima kasnije, prenosi Radio-televizija Srbije.



Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.