Izvor: Radio 021, 02.Avg.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unuka Roberta Kenedija pronađena mrtva, mediji prenose da se predozirala

Unuka Roberta Kenedija, brata ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija, Serša Kenedi Hil (22), pronađena je mrtva u porodičnoj vikendici u Hajanis Portu u Masačusetsu, a "Njujork tajms" prenosi da se predozirala.

Kako se navodi, ona se nalazila u kući svoje bake Etel (91), udovice Roberta Kenedija, ubijenog u atentatu 1968. godine, a Hitna pomoć ju je u četvrtak popodne prevezla u bolnicu gde je konstatovana smrt.

Njena smrt je poslednja u nizu tragedija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << jedne od najpoznatijih američkih političkih dinastija.

"Srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Serše. Njen život bio je ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju", navodi se u saopštenju porodice.

"Njujork tajms" se poziva na dva neimenovana svedoka bliska porodici koja tvrde da se devojka predozirala.

Hil je studirala na bostonskom koledžu, gde je bila potpredsednica Demokratske omladine, a pisala je i o svojoj borbi sa mentalnom bolešću 2016. godine. Ona je bila jedino dete Pola Mičela Hila i Kortni Kenedi Hil, koja je peto od 11 dece Etel i Roberta Kenedija.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kenedijeva UNUKA PRONAĐENA MRTVA!

Izvor: Story, 02.Avg.2019

Unuka bivšeg američkog senatora, Roberta Francisa Kenedija, Serša Kenedi Hil (22), pronađena je mrtva u porodičnoj kući, pišu strani mediji. Bolničari su došli na posed Kenedijevih odmah nakon primljenog poziva koji je navodno bio u potpunosti nejasan a sumnja se da je došlo do zastoja srca...

Nastavak na Story...

Nova tragedija porodice Kenedi

Izvor: VOA, 02.Avg.2019

Američku političku dinastiju Kenedi zadesila je nova tragedija. Unuka Roberta i Etel Kenedi pronađena je mrtva u porodičnoj kući u Masačusetsu.  Istraga je još u toku, ali se veruje da je 22-godišnja Serša Kenedi Hil umrla od prekomerne doze narkotika. Ona je pre tri godine otvoreno pisala...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.