Izvor: Radio 021, 06.Apr.2020, 00:02

Tigar u njujorškom zoološkom vrtu zaražen virusom korona

Tigar u Njujorku pozitivan je na virus korona, navodi se u saopštenju tamošnjeg zoološkog vrta.

Četvorogodišnja tigrica Nadja, kao i još tri tigra, te dva afrička lava, "razvila su suv kašalj", ali se očekuje njihov oporavak.

"Test je urađen kao mera opreza i učinićemo da svako znanje koje steknemo o Covid-19 doprinese svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << razumevanju ovog novog virusa", navodi se u saopštenju.

Iako su osetile pad apetita, ove divlje mačke iz zoološkog vrta u Bronksu, nalaze se pod veterinarskom negom, vesele su i interaktivne su se sa svojim čuvarima.

Smatra se da je divlje mačke zarazio čuvar u zoološkom vrtu, koji je zatvoren od sredine marta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Prvi tigar u svijetu zaražen virusom korona

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Apr.2020

Jedan tigar u zoološkom vrtu u Njujorku pozitivan je na korona virus korona, što je prvi potvrđeni slučaj zaraze Kovid-19 neke životinje u SAD i tigra u cijelom svijetu, saopštili su zvanični izvori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.