Izvor: Radio 021, 09.Okt.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak pad Vukićevića na treningu spusta, helikopterom prebačen u bolnicu

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju, Marko Vukićević povređen je prilikom pada na treningu u zimskom centru "Sas Fi" u Švajcarskoj.

Kako je saopštio Ski savez Srbije, Vukićević je tokom zajedničnog treninga spusta sa kolegama iz Švajcarske doživeo težak pad.

On je helikopterom prebačen u bolnicu u Vispu gde je ustanovljeno da ima prelome potkolenice i ruke i gde je uspešno operisan.

Operacija je trajala dva sata, a Vukićević je poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da su povrede sastavni deo sporta te da je uveren da će se uskoro vratiti na stazu i nastaviti da se takmiči.

Reč je o skijašu koji je učestvovao na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. i Pjongčangu 2018. godine. Redovan je učesnik takmičenja Svetskog kupa u spustu i super veleslalomu, a ima i tri nastupa na prvenstvima sveta.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.