Izvor: Radio 021, 01.Jan.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti u Beogradu neće biti zabranjeni zbog dolaska Putina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da protesti u Beogradu neće biti zabranjeni zbog dolaska ruskog predsednika Vladimira Putina.

"Ne, zašto da bude zabranjen? Mislite zbog veličine skupa? Što da bude zabranjen", odgovorio je Vučić na jedno od pitanja u intervjuu za portal Espreso.rs i dodao da u Srbiji nikada ništa nije bilo zabranjeno, te da je slobodno da svi šetaju.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je rekao, jedni mogu da se skupe 16. januara, kada je pre godinu dana ubijen lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, a istraga još nije pokazala ko je osumnjičen za ubistvo, a drugi mogu da se okupe 17. januara, kada dolazi Putin.

"Ne znam samo kakve to veze ima s tim političarima pošto sam mu jedino ja bio, ne mogu da kažem veliki prijatelj, to bi možda neko drugi trebalo da kaže, ali sam mu bio neka vrsta dobrog poznanika i pomagao mu u teškim trenucima. Niko ga gotovo nije ni znao, niti mu je ikad u životu pomogao. Ali, šta da radite, valjda je zloupotreba u Srbiji nešto što svako može da radi, to valjda misle", rekao je Vučić.

Na kostataciju da su pojedine prorežimske televizije izveštavale na vrlo neprofesionalan način o politici Ivanovića, Vučić je uzvratio pitanjem koliko se o njemu neprofesionalno izveštvalo.

"Da li to znači da ste me ubili? Da li će sutra Djilas biti kriv ako se meni desi nešto jer je govorio sve najgore o meni? Ili je Jeremić mene ubio zato što je rekao da sam ovakav ili onakav? Šta to znači, ljudi?", zaključio je Vučić.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.