Objavljena lista 65 nestalih u požaru u Londonu

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena lista 65 nestalih u požaru u Londonu

Britanski tabloid "San" objavio je listu sa 65 imena osoba koje se i dalje vode kao nestale ili se strahuje da su poginule u požaru u 27-spratnoj zgradi u Londonu.

Na pitanje da li bi broj žrtava mogao da bude više od stotinu, komandant londonske policije Stjuart Kandi je kazao da bi "voleo da se nada da neće biti trocifreni broj".

Do sada je pronađeno 17 žrtava. Neki britanski mediji pišu da je mnoge stradale teško identifikovati zbog činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da su njihova tela potpuno ugljenisana.

Podsetimo, požar koji je u Grienfel taueru buknuo nešto posle ponoći u noći između nedelje i ponedeljka, za kratko vreme proširio se na sve spratove. Londonski vatrogasci su rekli da takav požar ne pamte.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.