Nikolić posle sastanka sa Vučićem odustao od kandidature

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2017, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić posle sastanka sa Vučićem odustao od kandidature

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora sa Aleksandrom Vučićem.

Oni su se prethodno oglasili zajedničkim saopštenjem posle održanog sastanka, u kom je samo navedeno da je "dogovorena bliska saradnja u budućnosti".

Prethodno je iz Nikolićevog okruženja nezvanično rečeno za B92 iz krugova bliskih bivšem predsedniku SNS da neće on neće u trku za novi mandat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Takođe, rečeno je da je prethodnih dana bilo razgovora između Nikolića i Vučića proteklih dana, kao i da su se čuli pomirljivi tonovi.

Do tenzija između dvojice jedinih predsednika u istoriji SNS je došlo kada je SNS odlučila da kandiduje Vučića za predsednika Srbije, posle čega je Nikolić najavio da će se boriti za novi mandat.

Autor: B92
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Kandidatura Srbije,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.