Izvor: Luftika.rs, 07.Jul.2022, 19:05

Deka iz Srbije utopio se u Grčkoj pokušavajući da spase unuku

Stariji muškarac iz Srbije utopio se u Grčkoj, pokušavajući da na obalu izvuče unuku koju je na dušeku odnela morska struja.
Ta vest objavljena je na Fejsbuk stranici „Live from Greece“, uz apel turistima šta nikako ne bi trebalo da rade i upozorenje koje opasnosti vrebaju u letovalištima.
Podsećajući da je sličnih slučajeva bilo i prošle godine, turisti se upozoravaju da kada ima vetra i malo talasa, mala deca ne bi trebalo da sama budu na dušecima, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da tada o njima vode računa roditelji ili babe i dede koji ne znaju da plivaju.
Takođe, na Fejsbuk stranici „Live from Greece“ objavljena su još dva nesrećna slučaja koja su se juče dogodila.
Jedan mladi turista iz Rumunije na Tasosu skočio je u plitko more i zbog ozbiljne povrede na vratu verovatno će ostati nepokretan. Ovu vest i upozorenje objavili su iz Nacionalne službe za hitnu pomoć na Tasosu i ponovo apelovali na sve turiste da ne skaču u Jolu (Giolu). Kako navode, već je bilo nekoliko ozbiljno povređenih turista u junu zbog skakanja u ovaj popularni bazen i da ih tokom svake sezone bude na desetine veoma ozbiljno povređeno.
Druga stvar na koju upozoravaju jeste popularno posmatranje sletanja aviona na Skijatosu koje turiste i dalje zabavlja, iako se svake sezone dešavaju nesreće, a nekada i smrti.
Juče je, kako navode, zamalo stradala jedna Britanka i život joj je i dalje u opasnosti, a prošlih sezona bilo je i drugih nesrećennih slučajeva koji su se ovde događali, objaljeno je na Fejsbuk stranici „Live from Greece“.
Izvor: Nova
Uputstvo za plivače na NS Štrandu: Prvo vas vir malo okrene, onda hvatajte tangentu (FOTO)

Pogledaj vesti o: Grčka,   Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.