Avion turske kompanije prinudno sleteo u Beograd, putnica odvezena na VMA

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion turske kompanije prinudno sleteo u Beograd, putnica odvezena na VMA

Putnici na letu Amsterdam-Istanbul iznenada je pozlilo, zbog čega je avion u kome se nalazila prinudno sleteo na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Kako kažu lekari hitne službe za "Blic", putnicu su transportovali na Vojnomedicinsku akademiju.

"Na Aerodrom 'Nikola Tesla' danas u 15.05 časova vanredno je sleteo, zbog zdravstvenog stanja jednog putnika, avion turske kompanije Pegasus, koji je leteo na relaciji Amsterdam-Istanbul. Sve nadležne sluzbe aerodroma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kao i služba hitne medicinske pomoći, reagovale su prema predviđenim procedurama", rekli su za nadležni sa aerodroma "Nikola Tesla".

Prema pisanju "Blica", u pitanju je Iračanka stara oko 40 godina. Njoj je tokom leta pao pritisak, zbog čega je osetila bol u grudima. Međutim, njeno stanje nije ozbiljno, objašnjavaju iz Hitne pomoći.

Autor: Blic
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.