Izvor: Luftika.rs, 08.Mar.2021, 18:06

Ako investitori pronađu računicu, imaćemo deponije nuklearnog otpada pored vrtića

Gostujući u Utisku nedelje Aleksandar Jovanović Ćuta rekao je da se dva puta sastao sa Vučićem i Anom Brnabić, te da je razgovor o ekologiji sa premijerkom Srbije „čisto gubljenje vremena“.
– Mi imamo posla sa ljudima koji će, ako nađu sebi matematiku i nekakvu zaradu, ladno da sagrade pored dečjeg vrtića neku deponiju nuklearnog otpada. Mi sa takvim ljudima imamo posla i takve ljude oni dovode ovde – ponovio je Ćuta u Utisku nedelje.
On je govorio o stranim investitorima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a za primer je uzeo Kineze i njihove projekte.
– Evo recimo Kinezi. To što Kinezi rade ovde, to ne bi sebi nikada radili. Oni su sada u procesu ugradnje najsavremenijih tehnologija kada su u pitanju njihovi zagađivači. U Evropi, neko kada bi ovo radio što nama ovde dozvoljavaju i prave se blesavi, ta Evropa, nekoga bi tamo odmah strpali u ludnicu. Ovde se dešava nešto što je apsolutni zločin. Ljudi se truju masovno, otima voda i zemlja – između ostalog je rekao Aleksandar Jovanović Ćuta.
Aleksandar Jovanović Ćuta o ekološkoj situaciji u Srbiji from r/serbia

Borci za zdravu okolinu u Srbiji državni neprijatelji: Prete nam građanski sukobi za zdravlje i čistu vodu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.