Žreb uživo: Nole prvi na terenu

Izvor: RTS, 12.Sep.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb uživo: Nole prvi na terenu

Izvučeni su parovi za Dejvis kup meč Srbije i Kanade. Program će otvoriti Novak Đoković i Vasek Pospišil u petak od 14 časova a potom na teren izlaze Tipsarević i Raonić. Dubl meč zakazan je za subotu u 16 časova. Svi mečevi duela koji će se igrati od 13. do 15. septembra u Beogradu, biće direktno prenošeni na kanalima RTS-a.

13.13 - Izvučeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << parovi. Prvi na teren u petak od 14 sati izlaze Đoković i Pospišil a u drugom meču igraće Tipsarević i Raonić. U subotu se od 16 sati igra dubl Zimonjić/Bozoljac - Nestor/Pospišil. Nedeljni program počinje mečom Đokovića i Raonića a završava se mečom Tipsarević - Pospišil. Sve mečeve u direktnom prenosu možete pratiti na programima RTS-a.

12.55 - Za nekoliko minuta počeće žreb u pres sali Beogradske arene, na kome će biti odlučeno ko će sa kim i kada igrati u Dejvis kup meču Srbije i Kanade. Ostanite sa nama i prvi saznajte parove i reakcije aktera polufinala. 

Dolaskom najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, juče popodne, Dejvis kup reprezentacija Srbije je kompletirana i u našem taboru vlada optimizam uoči polufinalnog okršaja sa Kanadom.

Ništa manje optimistični nisu ni izabranici selektora Dejvis kup reprezentacije Kanade Martina Loranda iako su svesni da reprezentativci srbije u domaćoj publici imaju veliku prednost.

Sastav reprezentacije Srbije Đoković,Tipsarević i Zimonjić oslabljen izostankom Viktora Troickog. Na drugoj strani Kanađani u najboljem sastavu Miloš Raonić,Frank Dančević i dubl igrač Vasek Pospišil.

Žreb za duel Srbije i Kanade počinje u 13 časova a od rasporeda igrača i mečeva možda zavisi i konačan ishod i plasman u finale . U petak se igraju dva meča, u subotu dubl, a u nedelju su na programu još dva singl duela.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković sa Pospišilom otvara duel protiv Kanađana, Tipsa na Raonića u Dejvis kupu

Izvor: Blic, 12.Sep.2013

Dejvis kup reprezentacija Srbije od 13. do 15. septembra igraće u "Kombank" areni polufinalni duel sa selekcijom Kanade, a u prvom susretu u petak od 16 časova igraće najbolji teniser sveta Novak Đoković i Vasek Pospišil, a odmah nakon njih će na teren Janko Tipsarević kojem će na megdan izaći...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.