Janjić sa Drakulićem i Trnavčevićem pravi vladu u senci

Izvor: Blic, 27.Mar.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić sa Drakulićem i Trnavčevićem pravi "vladu u senci"

BEOGRAD - Najavljena kao nova politička ponuda za sve građane Srbije, danas je održana osnivačka skupština Nove socijaldemokratije (NSD) sa Dušanom Janjićem na čelu.

Na skupštini su učestvovali Zoran Drakulić, predsednik i vlasnik "Ist point holdinga", i Zaharije Trnavčević, stručnjak za poljoprivredu, koji su predstavljeni kao prijatelji ove stranke, a koji su izjavili da su spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pomognu i ujedine se sa njom.

Kao jedan od najvažnijih ciljeva NSD, Janjić je najavio da će biti formiranje vlade u senci, sastavljene od "dobrih domaćina", koji će raditi na tome da građanima Srbije žive kao sav normalan svet.

"Srbiji treba obnova političkog vođstva, jer vlada Mirka Cvetkovića nema viziju. Radi se o stranci koja je dugo spremana i koja predstavlja interese onih koji žive od svog rada. To nije stranka koja će zastupati samo interese sirimašnih nego svih onih koji su nešto doprinemli svojim radom", istakao je Janjić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janjić nakon partije, formira vladu u senci

Izvor: Radio 021, 27.Mar.2011

Najavljena kao nova politička ponuda za sve građane Srbije, danas je održana osnivačka skupština Nove socijaldemokratije (NSD) sa Dušanom Janjićem na čelu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.