Izvor: marketingITD.com, 09.Jan.2014, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Coca-Cola: Reklamni poster u koji možete umotati svoje poklone [VIDEO]

Stanovnici Belgije koji su išli u predbožićnu kupovinu po tržnim centrima imali su mogućnost da za svoje poklone odaberu veoma atraktivan, a potpuno besplatan, papir za umotavanje. Coca-Cola je postavila reklamne postere sa natpisom “Otvori radost” (Open Happiness), koje ste mogli da otcepite i u taj papir umotate svoje poklone. 
Agencija Duval Guillaume stoji iza ove zanimljive ideje, a kako je izgledala realizacija pogledajte u video klipu: >> Pročitaj celu vest na sajtu marketingITD.com <<

Coca-Cola kao da se utrkuje sa svojim agencijama širom sveta koja će napraviti bolju božićno – novogodišnju akciju. Godinama, decenijama unazad čak, neke od najboljih akcija u vezi sa božićnim praznicima ima upravo najpoznatiji brend na svetu. I ovo sigurno nije slučajnost, potvrdiće vam svako ko se iole razume u marketing.

Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na marketingITD.com...






Povezane vesti

Kako su deda Mrazovi podelili paketiće Beograđanima [VIDEO]

Izvor: marketingITD.com, 09.Jan.2014

Da deda Mrazovi ipak nisu izmišljena bića koja stanuju u glavama dece (i šetaju po tržnim centrima pred božićne i novogodišnje praznike), makar na dan pokazala je Grand kafa. Pet deda Mrazova provozalo se u svom prazničnom vozilu širom Beograda i delilo Grand kafu, i tako zabavljalo kako decu...

Nastavak na marketingITD.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.