Bazeni na Dorćolu primiće plivače za Novu godinu

Izvor: Glas javnosti, 16.Nov.2010, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bazeni na Dorćolu primiće plivače za Novu godinu

BEOGRAD - Rekonstrukcija zatvorenih bazena u Sportsko-rekreativnom centru „Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu biće završena u predviđenom roku - do 15. decembra, a na usluzi sportistima i građanima biće oko Nove godine, izjavila je predsednica opštine Stari grad Mirjana Božidarević.

Ona je, obilazeći objekat, podsetila da će posle te rekonstrukcije, u koju je uloženo oko 600 miliona dinara, posao biti usmeren na obnovu otvorenih bazena, sa svim pripadajućim objektima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << javlja Beoinfo.

- U taj posao biće uloženo oko 320 miliona dinara, sa završetkom radova do naredne letnje sezone. Novina je da će posle obnove i otvoreni prostor dobiti olimpijski bazen, tribine i dodatni rekreativni sadržaj - istakla je Božidarevićeva.

Direktor Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović" Petar Popović ukazao je da se predviđeni radovi odvijaju prema utvrđenim rokovima, kao i da je prilikom obnove ugrađena najsavremenija oprema u vidu mašinskih instalacija, klimatizacije i filtera. Takođe, biće ugrađeni liftovi, kao i rampe za osobe sa invaliditetom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.